Shar Pei

Shar Pei

Shar Pei har använts som kamphund. Hundkamparanvänds för underhållning och innehåll, och kan generera inkomster för de berörda. Hundkampar är olagliga i de flesta ställen i världen.

Dessa hundar är kända för att slagge mycket.

Shar Pei skapas i Kina.

Shar Pei är en av åtminstone intelligenta raser. Hundar med låg IQ har typiskt problem med inlärning.

En positiv sak med shar pei är att integre skjul. Hundrasen kräver normal med pelsstell.

Shar Pei är normal avancerade utbildning. Hunderasen är mer känslig till många andra raser. Dessa djur är inte det mest energiska hund i världen. Hunderasen kräver mycket av fysisk träning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan främmande folk. Kan vara något aggressivt över andra hundar. Dessa hundar är barnvänlig och är utmärkt i barnfamiljer. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt. Dessa hundar har inga irriterande tendenser att läppja eller bita i spelet, inte tugga på saker, och låt typiskt skor och vara i fred.

Dessa hundar skäller mycket liten. Shar Pei passar inte i varma klimat. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. Detta är en av de mindre lekfulla raser. De har inga särskilda behov av att lägga ut på långa resor och vandra långt från familjen. De kan mycket väl vara hemma ensamma om de är vänner till den.

Shar Pei gruppering: Shar Pei är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «molosser» (2.2) i grupp «schnauzer och pinscher, molosser- och bergshundar samt sennenhundar». F.C.I. symbol för shar pei är 309 och den ble lägt till FCI databas 1999-04-14. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «ikke-sportsliga hundar». United Kennel Club klassificera hunderasen som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «non-sporting».

Hälsoproblem hos shar pei: Tyvärr kan många få nedsatt hälsa. Hudrelaterte problem är regelbundna hos hunderasen. Ögonlock problem är inte ovanligt.

Hundens form: Shar Pei är en medium hund. Pojkar är så hög som 46 til 56 cm høy. Flickor är så hög som 46 til 56 cm høy. Pojkar är så tung som 18 til 25 kg tunga. Flickor väger 18 til 25 kg tunga. Hunden har små vika ihop öron. Benen är typiskt normalt lång. Shar Pei har en massiva byggnad. hunderasen har en Array kvadratisk kroppsbyggnad. Halen är enormt kort och svängda. Näsa är passform kort. Pälsen på shar pei är kort.

Mer fakta om hunden: Förväntat livet för en shar pei är 8 till 10 år. Hunderasen är eftersökt och enkel å upptäcka djuret annonser.

Shar Pei foto

Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei Shar Pei

Lika raser

Nedan har vi sätt upp en förteckning över raser som liknar shar pei:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Airedale Terrier
Airedale Terrier

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!