Siberian Husky

Siberian Husky

Siberian Husky är en nice sledehund. Sled Dogs denna rasen är gjorda för användning hund uppgifter och subpolare i polarområdena.

Siberian Husky är spetshundar. Chow Chow, Alaskan Malamute, Shiba Inu, Siberian Husky och Samoyed är exempel på spetshundar.

Siberian Husky var föds upp i Förenta staterna.

Siberian Husky är en enormt klok ras. Mental stimulans är grundläggande för välfärd.

Siberian Husky skjul genomsnittlig. Dessa djur kräver gott stell av pelsen.

Siberian Husky bäst lämpade för erfarna, kan det vara svårt att träna. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver genomsnittlig hållbar utbildning.

Hundarna är vanligtvis bra mot främmande folk. Som regel vänligt över andra hundar. Hundar är bra med barn. Tendensen att bete sig som ett rovdjur är i den högsta nivån i detta siberian husky.

Den skäller relativt liten. Disse hundar vill tjuta som en varg. De föredrar att tjuta, men de kan träna att skrika minimal. Dessa hundar kan hantera extrem kyla mycket bra. Detta är mycket lekfull hund. De har ett starkt behov av att lägga ut på långa färder på egen hand, och bör hållas i koppel.

Gruppering av siberian husky: Siberian Husky är medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «nordliga slädhundsspetsar» (5.1) i grupp «spetsar och raser av urhundstyp». Fédération Cynologique Internationale symbol för siberian husky är 270 och den ble lägt till FCI databas 1995-02-02. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «working». United Kennel Club klassificera rasen som «nordliga raser». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «working».

Hälsa hos siberian husky: Tyvärr kan en betydande del få ohälsosamma. Siberian Husky är en ras som de utmaningar som är förknippade med hoftedyslepsi. Det är särskilt stora och jätte raser stora som $ w_sufferingFrom hoftedyslepsi. Den här rasen har ofta en PRA pest. Sådana pest är orsakerna till blindhet. Detta är en pest som inte kan behandlas. Katarakt är en pest som ofta drabbas siberian husky. Detta är en pest i ögat. Ögon vanligtvis minska den visuella förmåga med hundar. Hudstörningar är vanliga hos rasen. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Siberian Husky struktur: Män är så hög som 53 til 61 centimeter høy. Honor är så hög som 51 til 56 centimeter høy. Män väger 16 til 27 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 16 til 23 kg hos vuxna hundar. Pälsen på siberian husky är halvlång. Siberian Husky utseende lite liknar en hel del på en ulv.

Olika information om siberian husky: Den beräknade ålder för en siberian husky är 12 till 15 år. Rasen är populära och lätt å snoka upp i klassificerade annonser. Siberian Husky kallas även Chukcha, Chuksha, Keshia, Sibe, Siberian, Husky. Engelska ras namn på siberian husky är Siberian Husky.

Siberian Husky bilder

Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky Siberian Husky

Liknande hundraser

Listan nedan visar en förteckning över hundraser som har relationer till siberian husky:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Dachshund
Dachshund

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!