Weimaraner

Weimaraner

Weimaraner är en prima jakthund. Pointere är prima jakthundar. De letar småvillt och pekar (med hans kropp) riktning mot jägaren.

Weimaraner är en prima vakthund. Detta är en typ av vakthund Sharp vakthundar och är avsedda att vara avskräckande och eventuella angrepp.

Weimaraner var föds upp i Tyskland.

Weimaraner är en våldsamt klok ras. Mental stimulans är grundläggande för välfärd.

Weimaraner skjul genomsnittlig. Den kräver liten stell av pelsen.

Weimaraner är inte komplicerade att träna, och du behöver inte ha hund upplevelse att få En hund av denna ras. Rasen är varken mer eller mindre känslig enn många andra hundraser. Dessa hundar har massor av energi. Rasen kräver våldsamt mycket av hållbar utbildning.

Hundar kan reserveras, försiktiga och på sin vakt ovan icke-familjemedlemmar. Tenderar att vara något aggressivt över andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar kan bark mycket, men inte bland dom värsta. Detta är mycket lekfull hund.

Gruppering av weimaraner: Weimaraner är medgav i databasen til Fédération Cynologique Internationale. De placeras i «kontinentala pointere» (7.1) i grupp «stötande och apporterande hundar». Fédération Cynologique Internationale id för weimaraner är 99 och den ble lägt till FCI databas 1990-02-27. American Kennel Club har lagt till rasen i grupp «sportshundar». United Kennel Club klassificera rasen som «geværhundar». Canadian Kennel Club grupperade rasen som «sporting».

Hälsa hos weimaraner: Tyvärr kan en betydande del få ohälsosamma. Weimaraner är en ras som kämpa hoftedyslepsi. Det är särskilt stora och jätte raser stora som $ w_sufferingFrom hoftedyslepsi. Dessa hundar har en tendens att få tarmvred. Cystor kan förekomma. Det har också en rad andra hälsoproblem bland rasen.

Weimaraner struktur: Weimaraner är en stor ras. Män är så hög som 61 til 69 centimeter høy. Honor är så hög som 56 til 64 centimeter høy. Män väger 25 til 32 kg hos vuxna hundar. Honor är så tung som 23 til 29 kg hos vuxna hundar. Weimaraner har stora hengende öron. Benen är vanligtvis normalt lång. Weimaraner har en till viss del gemensamma byggd kropp. Halen är våldsamt kort och högt bärande. Denna ras har en våldsamt lång näsa. Pälsen på weimaraner är kort.

Olika information om weimaraner: Den beräknade ålder för en weimaraner är 10 till 12 år. Rasen är populära och lätt å snoka upp marknaden.

Weimaraner bilder

Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner Weimaraner

Liknande hundraser

Listan nedan visar utvalda hundraser som har relationer till weimaraner:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Rottweiler
Rottweiler

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!