Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier

Yorkshire Terrier skapas i England.

Denna hundrasen har normal IQ till andra raser.

Hunderasen är hypoallergenisk. Allergivänliga är ett begrepp som först användes i marknadsföring att beskriva allergi-vänlig kosmetika och textilier. Ordet kommer från hypo Som på grekiska betyder lägre än normalt. En positiv sak med yorkshire terrier är att integre skjul. Dessa djur kräver mycket pelsstell.

Yorkshire Terrier är normal problem utbildning. Yorkshire Terrier är en väldigt känslig hund och noggrant planerad dressyr hund är väsentlig. Dessa hundar har normal med energi och överskott till andra raser. Hunderasen kräver relativt liten utbildning.

Hundarna är mycket aggressiv mot andra hundar. Hundar kan vara bra för äldre barn. Detta djur har sitt rovdjur beteende i intakt.

Dessa hundar är kända för att skälla mycket och högt. Yorkshire Terrier trivs inte så bra i värmen. Extrem kyla är inte något för dessa hundar. De kan vara , om de uppmanas att göra det. Hundar av denna hund kan ha svårt att stanna flera timmar ensam hemma. Dessa hundar kan leva i en lägenhet.

Yorkshire Terrier gruppering: Yorkshire Terrier är engagerade i katalog til F.C.I.. De placeras i «toy terrier» (3.4) i grupp «terriere». F.C.I. antal för yorkshire terrier är 86 och den ble lägt till FCI databas 2009-03-26. American Kennel Club har lagt till hunderasen i grupp «toy». United Kennel Club klassificera hunderasen som «sällskapshundar». Canadian Kennel Club grupperade hunderasen som «toy».

Hälsoproblem hos yorkshire terrier: Tyvärr kan många få nedsatt hälsa. Många har problem med ögonen. Problem med tänder och tand köttet är normalt. De kan få luxating Patella, en sjukdom som drabbar knäna.

Hundens form: Yorkshire Terrier är en små hund. Pojkar är så hög som 15 til 20 cm høy. Flickor är så hög som 15 til 20 cm høy. Pojkar är så tung som 3 til 3 kg. Flickor väger 3 til 3 kg. Hunden har stora stående öron. Yorkshire Terrier har en ganska gemensamma byggnad. Dens näsa är väldigt kort. Pälsen på yorkshire terrier är långhårig.

Andra fakta om hunden: Väntat livet för en yorkshire terrier är 12 till 15 år. Priset på en yorkshire terrier hund är 10800 kroner. Priset är dock beroende på kvaliteten för den enskilde och utnyttjande. Hunderasen är eftersökt och enkel å upptäcka ads. Andra namn för denna hunderasen Yorkie. Smeknamn i engelska på hunden är Yorkshire Terrier.

Yorkshire Terrier foto

Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier Yorkshire Terrier

Lika raser

Nedan har vi sätt upp ett antal raser som liknar yorkshire terrier:

Populära raser
Hitta hundras
Hunderaser

Hitta rätt ras
Använd vår sökfunktion och hitta en hundras som passar dig.

Hund
Shar Pei
Shar Pei

hitta hundraser tatuering hundraser valutahandel

Hundraser
Förteckning över raser · Vallhundar · Jakthundar · Sällskapshundar · Slädhundar · Polishund · Spetshundar · Boskapshundar · Varg hybrider · Varg utseende · Kamphund raser · Raser i kallt klimat · Raser i varmt klimat · Lekfulla hundraser · Primitiva raser

Tjäna pengar
1. Aktiehandel
2. Handla bitcoin
3. Social trading
4. Tjäna på internet
5. Tjäna pengar
6. Deltidsarbete
7. Valutahandel
8. Starta webshop

Populära raser
Populära hundraser
Sällsynta rashundar
Dyraste hundraser

Disposition och beteende
Barnvänliga raser
Hund-vänliga raser
Vänlig mot främlingar
Mycket bjeffing
Ylande raser

Raserna efter storlek
Små hundraser
Medium rasehundar
Stora hundraser
Jättestora raser

Hälsa och hundraser
Raser med god hälsa
Raser med hälsoproblem
Allergi fri hund

Rase grupperinger
Fédération Cynologique Int.
American Kennel Club
United Kennel Club
Canadian Kennel Club

Hundar
Hunden
Hybrider
Villa hundar
Varg
Andra djur

Tjäna pengar
Bli rik
Jobb hemifrån
Valutahandel
Pengar och valuta

Copyright © 2018 AllaHundraser.com
Uppfödare, kennel klubbar och hundägare är den bästa källan till information om hundraser. Vår hundrasguide är baserad på information från flera källor och vi tar inte ansvar för misstag. Alltid tala med uppfödare och kennelklubben innan du går till förvärv av en valp eller en viss hundras. Hundar är människans bästa vän!